S radostí všem oznamujeme, že o víkendu 5. - 8. 5. 2023 (pátek-pondělí) proběhne setkání Horobraníků, kteří mají zájem poznat Hostýnky a posbírat některé kopce z letošní výzvy Hostýnský horal 2023 a to pod vedením samotné autorky výběru kopců této výzvy - Lenky alias Bubulen.


Víkendovku vymyslela Bubulen a my ji rádi podpoříme tím, že akci zaštítíme. Plánujeme se také zúčastnit 🙂.
Setkání proběhne v Pensionu Pod Kyčerou na Tesáku s kapacitou 76 postelí v různě velkých pokojích a dále možnost spaní ve vlastním spacáku na koberci. Bohužel není možné si dopředu zajistit určitý pokoj, proto prosím počítejte s tím, že na pokoji budete i s jinými lidmi, protože pokoje jsou velké a kvůli kapacitě je nutné, aby vás na pokoji bylo více, než jen dvojice. 

Cena je 610 Kč/noc s polopenzí. K večeři si lze vybrat ze 2-3 jídel. Při spaní na koberci je cena 300 Kč/noc s polopenzí a pokud s sebou chystáte vzít pejska, tak ten je za 150 Kč/noc, tuhle informaci nám ale předem napište do přihlašovací tabulky! Přihlášky jsou závazné, platba proběhne individuálně až na místě. 

Příjezd na pension je možný v pátek po 15 hodině a pak kdykoliv, ideální je se domluvit s Bubulen, abyste se neminuli. Na programu jsou určitě společné nebo individuální výlety po Hostýnkách s večerním posezením v restauraci pensionu. Je možné se zúčastnit celého pobytu nebo jen jednotlivých dní. Pokud se chystáte přidat na výlet, ale nechcete využít ubytování i tak se nám prosím do tabulky zapište.
Pokud se chcete trochu namlsat, co krásného vás v Hostýnkých čeká, přečtěte si skvělý článek, kde Bubulen podrobně popsala všechny místa Hostýnského horala. 

K akci je vytvořena také událost na FB: https://fb.me/e/4nSribl06
Pokud máte dotazy, obraťte se nejlépe na Bubulen (solalenka@gmail.com) nebo na náš mail (info@horobrani.cz)

Přihlášky uzavíráme 23. 4.!

Budeme se na vás těšit!
tým Horobraní